Dodge : waarschuwingslichten gaan knipperen

van de week ging spontaan het alarm af hierna ging tijdens het rijden de radio uit en de waarschuwingslampjes gaan knipperen snelheidsmeter gaat dan meedoen hierna is het weer over na een aantal minuten weer of een tijdje niet.
stroom eraf gehad een uur gereden geen probleem hierna weer hetzelfde eerst radio uit daarna weer de waarschuwingslampjes.auto rijd normaal

derp

Geplaatst door derp (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jvr (0), 5 jaar geleden

Mogelijk ging de radio uit (tijdens het rijden) vanwege een (soms aanwezige) sluiting in de bedrading (in of achter de radio), waardoor er lampjes zijn gaan knipperen (je zegt helaas niet welke waarschuwingslampjes: alarmlichten buiten de auto, of lampjes op het dashboard?)

Het alarm systeem zou dit (als hij geparkeerd staat) kunnen detecteren en daardoor af gaan. Probeer de radio eens te ontkoppelen.

jvr (0), 5 jaar geleden

Is het probleem inmiddels verholpen?

ferdinand (0), 5 jaar geleden

JVR,

Nieuwe leden geven tegenwoordig nagenoeg allemaal geen antwoord meer.
Niet over een vervolg en/of het is opgelost.Kwestie van normen en waarden.
Ferry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge Overig of stel zelf een nieuwe vraag.