Fiat Panda: aanslaan

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 900

Beste Fiat profs, Deze panda wil soms niet aan slaan,als dit probleem aanwezig is kan je starten tot dat de accu leeg is of een paar km slepen maar de motor slaat dan niet aan. trek je een bougie kabel los en ik kijk of deze vonkt tijdens het starten slaat de motor gelijk aan.daarna is het probleem dagen niet aanwezig. Tot dat wet weer gebeurd wel starten maar niet aan slaan. dan bougie kabel los en jullie raden het al kijken vonk en aanslaan.
Waar kan dit rare probleem vandaan komen? groetjes Leo

leo saab

Geplaatst door leo saab (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Panda? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kobusdekater (0) PRO, 11 jaar geleden

klinkt als je bdp-sensor. als die bijna stuk is krijg je dit...

leo saab (0) PRO, 11 jaar geleden

Hallo Kubusdekater zou dat kunnen?dat de bdp sensor dit verschijnsel kan veroorzaken? waar om werkt de bdp sensor wel als ik een bougie kabel er af trek en kijk of er vonk is ?ik wil best wel een nieuwe monteren maar hoeveel % van slagen heb ik hier mee? Groetjes Leo.

robert1jan (0), 11 jaar geleden

Wel een vreemde klacht,Is er vlak in de3buurt waar je de bougie kabel losgetrokken heb geen slechte stekkerverbinding of oxidatie tussen de stekker aansluiting,komt wel meer voor.Kijk ook even naar de aansluitingen van de bobine.

succes rob

robert1jan (0), 11 jaar geleden

Zit er misschien nog een stroomverdeler in? Als dat zo is,kap voorzichtig loshalen in het midden zit koolstaafje met drukveer ,deze voorzichtig IETS uitrekken en ook kijken of er geen ontstorings weerstand tussen geklmt zit,deze gaan wel eens loszitten aan de klem en aalle aardverbindingen goed schoonmaken

Veel succes

leo saab (0) PRO, 11 jaar geleden

Ik heb drie weken geleden een nieuwe bdp sensor gemonteerd, geen probleem meer met aan slaan,bedankt groeten Leo

kobusdekater (0) PRO, 11 jaar geleden

geen dank, veel plezier met je panda.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Panda of stel zelf een nieuwe vraag.