Fiat Bravo: af en toe afslaan

Bouwjaar: 1997

Hallo allemaal,
Het gaat om een 1.4 12V 182A3.000.
We hebben het volgende probleem met deze auto dat hij onder rijden afslaat stationair loopt de motor redelijk mooi.De auto is meerdere malen bij de dealer geweest voor dit probleem maar zij kunnen er niets mee geen storingen waarneembaar.In het verleden zat in deze motor een versleten nokkenas in deze is vervangen en de tandriem ook afgesteld(met speciaal gereedschap van fiat).De uitlaat was lek bij de lambda-sonde deze is gelast en het spruitstuk pakking(kop uitlaat)is af 2x vervangen.De auto heeft altyd netjes zijn onderhoud gehad.Het is bekent dat de motor lager in toeren gaat draaien als de airco ingeschakeld is.
Iemand enig idee wat er met deze auto aan de hand is?
M.V.G. Raymond

raymond_hoste

Geplaatst door raymond_hoste (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Bravo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stuivenberg (0) PRO, 19 jaar geleden

vernieuwd de bdp sensor maar dit is een veel voorkomende probleem.gr gep

raymond_hoste (0), 19 jaar geleden

Hallo,
We hebben bdp sensor vervangen maar het probleem doet zich nog steeds voor. Het afslaan met koude motor.We hebben nog eens een paar fiat dealers gebeld of hun iets meer wisten over dit probleem.Ze noemden:
-verkeerde bougies
-het gasklephuis
-bdp sensor
We hebben de distributie nog eens los gehaald en bekeken op de teiming en bleek dat hij een tand er naast stond.Ondanks met het special gereedschap afgesteld.En nu de distributie goed te zetten draait hij stationair veel beter.nu kijken of het helpt bij koude moptor dat hij niet afslaat.
M.V.G Raymond

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Bravo of stel zelf een nieuwe vraag.