Fiat Seicento: afslaan motor

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

Sinds een half jaar heb ik problemen met deze auto. Als ik rij gaat het allemaal goed. Zodra ik terugschakel en daarbij de koppeling intrap en de motor stationair moet draaien gaat het goed. Zodra ik de heb geschakelt en de koppeling laat opkomen slaat direct de motor af. Het is zeker niet zo dat ik te weinig gas geef. Het gevoel heb ik dat ie verstikt. De motor heeft 40000 km gelopen. Ik hoop dat iemand mij kan adviseren.

Bij voorbaat dank!

John

dupl-u-7384-5dd1494e36dca+Johnny Bult

Geplaatst door dupl-u-7384-5dd1494e36dca+Johnny Bult (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Seicento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

dupl-u-7384-5dd1494e36dca+Johnny Bult (0), 17 jaar geleden

Zou het kunnen dat zodra ik vanaf ongeveer 30 seconden stationair draaien, gas geef de motor even geen benzine krijgt. Afgelopen nacht ook 2 keer afgeslagen bij inparkeren. Zodra ik gas gaf en daarna pas de koppeling op wilde laten komen was ie al afgeslagen. Kan ik stationair zelf afstellen? Kan er iets vervuild zijn? Kan ik deze auto laten uitlezen en kunnen ze zien hoe hoog het stationair toerental is?

Allen de beste wensen!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Seicento of stel zelf een nieuwe vraag.