Fiat Uno: afslaan motor bij koppeling intrappen als motor warm is

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

als ik een tijdje gereden heb en ik moet afremmen slaat mijn motor uit. het grootste probleem is dan dat ik hem niet tot nauwelijks meer aan krijg, meestal moet ik een kwartier wachten en dan is het weer starten en lopen. dit gebeurt dus alleen als de motor warm is. is deze nog koud dan is het starten en lopen en rijdt deze perfect. nadat de motor warm wordt loopt deze staionair ook heel erg onrustig en als de motor koud is perfect. nu ben ik bij de garage geweest ze hebben de lambasonde vervangen en een nieuwe gasklep potentie regelaar erin gedaan, daarvoor hield de auto ook erg in das nu wel over maar het grottste probleem blijft. ik heb zelf er weinig verstand van en weet niet of ik nu weer naar de garage toe moet. weet iemand wat dit kan zijn?

might

Geplaatst door might (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Uno? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

c.vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

Probleem kan zitten in het brandstofrelais.
Als de motor warm wordt, wordt het relais ook warm.
Er zit een bi-metaaltje in het relais dat bij warmte uitzet en blijft hangen.
Probleem: Motor krijgt geen brandstof of onregelmatige brandstoftoevoer bij warme motor.

RioInferno (0), 17 jaar geleden

Wat voor Fiat is het??? Als het er een is met een 1372cc-motor of groter kan het ook een defect gasklephuis zijn (weerstand mag niet boven de 1000 Ohm uitkomen).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Uno of stel zelf een nieuwe vraag.