Fiat Marea: Afstandsbediening centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 1997

Ik heb de batterijen van de sleutel met afstandsbediening vervangen en sindsdien werkt de bediening niet meer. De rode LED in de sleutel komt ook pas na 2 seconden aan en blijft aan totdat je het knopje loslaat. Ik denk dat op één of andere manier de code eruit is.
Vraag 1 : kan de code van de afstandsbediening weer in de sleutel.
Vraag 2 : indien er een nieuwe sleutel moet komen wat dan te doen en hoe krijg je deze code in de computer. Moet je zo'n sleutel bij FIAT bestellen en wat is ongeveer de levertijd en kosten.

JHJansen

Geplaatst door JHJansen (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

michaelluijendijk (0), 19 jaar geleden

waar schijlijkis je afstandbediending zijn geheugen kwijt en moet hem weer even laten inleren. bij sommige auto's kun je dit zelf maar bij een fiat weet ik het niet

succes michael

fiat punti (0), 19 jaar geleden

Ik hoop voor u dat je de bruine code sleutel nog hebt met het kaartje met een cijfercode.Deze beide zijn nodig om de sleutel terug te resetten.Toen ik mijn wagen kocht waren deze er ook niet bij.Ik heb een volledige nieuwe centrale moeten laten plaatsen.Niet goedkoop.Maar we hopen dat dat niet nodig is.
Op vraag 2; in Belgie duurd zoiets 2a3 dagen.Maar daarvoor moet je alweer dat kaartje met code hebben.Ik zou het niet zelf doen.

JHJansen (0), 19 jaar geleden

Het wordt inderdaad een nieuwe sleutel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Marea of stel zelf een nieuwe vraag.