Fiat Punto: alleen stadslicht, bedrading bij koplampen wordt heet.

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 176A053P

Punto 55 SX met airbag en radio bediening in het stuur. Deze wagen heeft soms alleen stadslicht terwijl tevens het grootlicht controlle lampje aan is. Het maakt niet uit of de lichtschakelaar op groot of dimlicht staat. Deze fout is niet altijd aanwezig. Brand alleen het stadslicht, dan wordt de bedrading bij de koplampen zo heet dat je ze nauwelijks kunt vast houden. De zekeringen blijven gewoon heel.
Ik heb de stuurschakelaar al vervangen en toen was de verlichting weer goed. Twee weken later belt de klant dat de fout weer aanwezig is.
Ik kan aan de koplampstekkers niets bijzonders zien.
Iemand een idee wat hier aan de hand is?

Ruud10657

Geplaatst door Ruud10657 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

massa
onder de dacht li koplamp

Ruud10657 (0) PRO, 16 jaar geleden

Fout gevonden. Eerst de massa gechecked, deze was goed. Het zat toch in de koplampstekkers. Ze maakte slecht contact en waren na verloop van enkele weken half gesmolten. Bedrading afgeknipt en nieuwe stekkers gemonteerd. Probleem verholpen.

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

ok bedankt voor je antwoord

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.