Fiat Brava: Auta start niet meer

Bouwjaar: 1997, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6 16v

Beste mensen, ik zit met volgende probleem: ik kwam aanrijden bij stoplicht en de auto sloeg af. mijn auto die op gas rijdt (Vialle) kreeg ik niet meer aan de praat. Op de schakelaar van benzine naar gas brand geen licht meer, dus ik kan niet meer kiezen. ik heb alle zekeringen gechecked, heb inmiddels gas computer losgekoppeld en tevergeefs geprobeerd te starten. Na verder onderzoek blijkt mijn auto niet meer te vonken. de bdp sensor (waarvan isolatie compleet verteerd was) en gewone computer zijn inmiddels ook vervangen met 1 van de sloop, maar helaas. wat ik zo raar vind is dat de schakelaar het niet meer doet en dat ie niet vonkt.

iemand een idee?

dennis

noijz

Geplaatst door noijz (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Brava? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 15 jaar geleden

zijn de sleutels ook opnieuwe ingeleerd met de nieuwe ECU ?

noijz (0), 15 jaar geleden

bedankt voor je reactie cietroenmonteurtje!!!!!! waardeer ik uitermate! en nee ik zou ook niet weten hoe? sta uiteraard open voor je suggesties! ook met oude ECU en nieuwe (sloop) bdp sensor was er geen vonk.. volgens gasboer moet de auto zonder gas computer gewoon op bezine moeten rijden, maar dat gaat natuurlijk moeilijk zonder vonken!

Renaultmonteurtje (0) PRO, 15 jaar geleden

de sleutels kunnen bij een dealer worden ingeleerd.


brandt het MIL (storingslampje) wel als je hem op het contact zet ?

noijz (0), 15 jaar geleden

mil? dat lampje met een sleutel?.. ga zo eerst de auto proberen te starten met een andere sleutel! maar dat lampje van die sleutel brandde de 1ne keer wel en andere keer weer niet. ik hou je op de hoogte. thanks

dennis

Renaultmonteurtje (0) PRO, 15 jaar geleden

het lampje dat zeg maar op een motor lijkt (of ventilator) en geel is

[img]http://oxford.gumtree.com/posting_images...[/img]

johndoornbosch (0) PRO, 15 jaar geleden

zomaar alles vervangen zet geen zoden aan de dijk. heb je al gecontroleerd of er +op de bobine en ecu komt en gaan de lampjes in het instrumentenpaneel branden als je het contakt aanzet?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Brava of stel zelf een nieuwe vraag.