Fiat Palio: Bedieningsknoppen middenconsole

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6i 16v

Beste Lezer,

ik heb het volgende, vreemde, probleem. De knoppen voor de achterruitverwarming, mislampen voor en achter werkten altijd naar behoren.
Sinds vorige week werken ze niet meer, ook de hierop aangesloten apparaten werken niet. Als ik een stevige klap geeft tegen de middenconsole, dan werkt alles weer voor een hele tijd. Ik ben vorige week wel veel over slecht wegdek gereden, en alles heeft hierdoor flink getrild.
Maar ik kan er met mijn petje niet bij dat alles werkt, dan weer niet, flinke klap, en voila, alles werkt weer. Wat is hier aan de hand?
Ik heb wel het lampje van de sigaretten aansteker vervangen (leuk klusje :( ) Heb ik een stekker wat losgetrokken of zo?
Wie o wie heeft het verlossende antwoord. Ik kan het gewoonweg niet uitstaan dat ik het kan "repareren" door er een ouderwetse dreun op te geven. Alvast bedankt voor je antwoord!

jschijvens

Geplaatst door jschijvens (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Palio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

thei11316 (0), 16 jaar geleden

Kan een massa probleem zijn,omdat alle functies weigeren en deze op andere zekeringen zijn aangesloten,draad los of een breuk in de printplaat en dan de massa strip.
Deze massa strip kun je met een draad overbruggen naar de verschillende soldeerpunten op deze print,print zelf kost iets rond de € 80

jschijvens (0), 16 jaar geleden

Beste Thei,

wederom bedankt voor het antwoord. De printplaat valt me wat tegen (de prijs tenminste) want het zaakje moet natuurlijk ook nog geplaatst worden. Als het nu een losse draad of kabelbreuk is, hoe spoort men dat op?

bedankt voor uw antwoord,
Johan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Palio of stel zelf een nieuwe vraag.