Fiat Palio: interval ruitenwisser

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6i 16v

Dit forum bevalt me goed, dus hier ben ik weer. Mijn ruitenwisser doen hun werk goed. Zeker nu ik nieuwe wisbladen heb. Wat een verschil.
Een ding vind ik vreemd. Als ik mijn ruitenwisser op interval zet, dan gaat dit een tijd goed. Na ongeveer een half uur tot een uur, gaat de interval automatisch over op continue wissen. Lastig, want daar kies ik op dat moment niet voor. Ben hiervoor bij de garage geweest. Hebben de auto meer dan een uur getest (zeggen ze) en hebben niets gevonden. Toen zei ik, mooi, niet in Lourdes geweest en toch genezen.
Helaas, alles is weer bij het oude. Wat is hier aan de hand? Zie ook mijn vorige probleem met de middenconsole knoppen. Heeft dit nog verband met elkaar?

Wederom bedankt voor het antwoord.

jschijvens

Geplaatst door jschijvens (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Palio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

thei11316 (0), 16 jaar geleden

Ben bang dat het ruitenwisser-interval-relais kapot is,waarschijnlijk een lekke condensator in dit relais,die na dat uur te warm wordt en dan doorslaat,zodat het relais zijn werk niet meer doet,kan je alleen niet vertellen of je dit relais open kunt maken om hem te repareren.
Maar kun je ook een relais van een ander type Fiat inzetten van hetzelfde bouwjaar,op de sloop meestal iets van € 5

jschijvens (0), 16 jaar geleden

Beste Thei,

geweldig dat u dit zo kunt zien. Ieder zijn vak zeg ik maar! Ik ga naar de sloop voor een nieuw relais.
Bedankt voor het antwoord!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Palio of stel zelf een nieuwe vraag.