Fiat Punto: benzine lucht en watergeluiden

Bouwjaar: 2000

hallo tijdens het stilstaan ruik ik een benzinelucht in de auto, verder wanneer de auto net gestart is hoor ik watergeluiden maar enige tijd geleden is er al een koppakkingtest gedaan waar niets uit kwam en tijdens het wegrijden houdt de auto in. Dit duurt maar heel even overigens.
Kunnen deze dingen met elkaar te maken hebben en zo ja wat denken jullie dat er aan de hand kan zijn.
Dank je voor de reaktie(s)

ed2437

Geplaatst door ed2437 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Bjorn1284 (0), 18 jaar geleden

Ik heb het zelfde probleem. Behalve dat ik geen benzine lucht ruik. Ik ga straks even naar de garage. Ik hoop dat als ze mijn koelsysteem hebben ontlucht het probleem opgelost is???
Mn auto heeft net een beurt gehad. Lekt wat olie(bij draaiende motor) hoop dat dat probleem dan ook opgelost is?

ed2437 (0), 18 jaar geleden

Ik ben bij de garage geweest en de benzinlucht kwam van het slecht aansluiten van een nw knalpijp tijdens vorige garagebezoek. Aankoppeling dichtgekit en dit probl is opgelost. Het watergeluid en stotteren met wegrijden is er nog steeds dus hou me op de hoogte ....zouden het niet de boogies kunnen zijn???

Bjorn1284 (0), 18 jaar geleden

Komt er veel witte rook uit je uitlaat?
Die watergeluiden duiden op lucht in je koelsysteem. Dat kan je ontluchten dmv het onluchtingsventiel op je koelslang. Het kan ook zijn dat je koppakking lek is. Dat kan je zien als er bv: olie in je koelvloeistof resevoir zit of als het daar naar olie ruikt? witte rook uit je uitlaat, of als je kachel niet warm word.

ed2437 (0), 18 jaar geleden

ik heb niet het idee dat er meer rook uitkomt , koppakking test was in december al gedaan en dat was goed , toen heb ik een nw accu laten plaatsen. De kachel doet het goed dus denk dat het dan alleen de lucht in koelsysteem kan zijn . zal eens vragen of iemand dat ff voor me kan ontluchten dan...

primera p11 (0), 18 jaar geleden

Ik denk ook dat de koppakking kapot is, door de druk komt er lucht of uilaatgas in het systeem en dat borrelt en ruik je.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.