Fiat Punto 2003: Bestuurderstoel veert schuin naar achteren als je gaat zitten.

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 80

Wij hebben een Fiat Punto 1.2-16V van 2003. Als je instapt achter het stuur dan zakt de stoel rechtsachter naar beneden. Lijkt of hij veert maar dat was eerder niet. Nu merk ik dat je scheef zit. Ik kan niet vinden wat het is. Zou kunnen zijn dat er een interne breuk is aan die kant bij stang van de hoogteverstelling. Op de sloop staat een zelfde Fiat met zelfde stoel en die heeft hetzelfde. Weet iemand hoe dat komt ?

Erik Achterberg

Geplaatst door Erik Achterberg , lid sinds 1 jaar geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Bekleding los maken en kijken , zonder te kijken is het voor ons ook gokken , denk inderdaad het frame gebroken.

Michel1972NL, 8 maanden geleden

Mijn vader had deze euvel ook met zijn punto uit 2004, wij hebben de bekleding van de rugleuning verwijderd en kwamen tot de conclusie, dat de tussenbalk van het frame los lag, deze zit op de hoogte van de kopsteun, wij hebben dit gelast en de stoel is nu weer goed en de stoel kan ook weer naar voren kiepen. houd rekening met de airbag in de stoel.

kaleido 1 PRO, 8 maanden geleden

Precies.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.