Fiat Punto: boordcomputer valt soms uit.

Bouwjaar: 2004

Mijn vriendin heeft een nieuwe fiat punto 1.3 jtd van vorig jaar met 15000 km op de teller. We kunnen niet klagen over de auto maar de laatste tijd hebben we soms problemen met de boordcomputer die valt namelijk uit, zodanig dat alle gegevens dan uitgewist zijn zoals verbruik, trip, ... . Heeft er iemand een idee wat het probleem zou kunnen zijn.

Jayman

Geplaatst door Jayman (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ron10325 (0), 19 jaar geleden

hallo stomme vraag meschien maar als je te hard op het knopje drukt dan reset je de boordcomputer heb van de week proef gereden met een punto multijet van 2003 maar als je dat knopje telang ingedrukt houd dan reset je hem anders gewoon naar de dealer je hebt tenslote fabrieks garntie want dan klopt er iet niet hoor rijd trouwens super he die punto multijet en dat voor een 1.3 geweldig alles er op airco radio cd alleen het vermogen van de radio vallen wat tegen succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.