Fiat Marea: brandstof

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Start slecht en onder het rijden stop de toevoer van brandstof heb al een nieuwe accu geplaatst maar probleem is er nog graag jullie oplossingen

jan pauw

Geplaatst door jan pauw (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

thei11316 (0), 8 jaar geleden

Hoe weet je dat de brandstoftoevoer stopt onder het rijden?

jan pauw (0), 8 jaar geleden

Als de motor stop dan gaat ook het lampje branden van de benzine dat hij bijna leeg is

thei11316 (0), 8 jaar geleden

Dat staat los van elkaar,het lampje dat je benzine bijna op is brand al vrij snel bij een Marea......of je moet dus met met echt te weinig benzine in je tank rondrijden,een lege tank dus en dan heb je te ver doorgereden,het vuil in je tank komt dan in het benzine stysteem te zitten en ook dat geeft problemen.
Ik zou beginnen met het benzinefilter te vervangen,een flesje injectiereiniger in de tank en deze dan voltanken,denk dat je dan alleen nog het slecht starten probleem over hebt en dit ligt als je de bougies en luchtfilter vervangen hebt aan evt slechte bougiekabels cq bobine of de nokkenas/krukas sensor.

Brand het motormanegement lampje ook,zo ja motor niet uitzetten,maar naar een Fiat dealer rijden en de ECM laten uitlezen,motor niet uit zetten anders is vaak bij Fiat de foutcode weg.

jan pauw (0), 8 jaar geleden

Bedank ga morgen er mee aan de slag

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Marea of stel zelf een nieuwe vraag.