Fiat Punto 2003: centrale vergrendeling werkt niet met afstandsbediening

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 843A1000, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 70

Beste,

Heb een Fiat Punto 1.4 van 2003 (model 188) hier staan.
Bij deze het volgende probleem:
sleutel zend wel signaal uit maar de auto ontvangt deze niet meer ineens. printplaat (van afstandsbediening) en zekering gecheckt alles verder ok. echter sluiten beide deuren wel met sleutel (motortjes zelf dus ook nog ok).

Wie kan mij helpen?

Mvg,
Info@scootervenlo.nl.

Scooter Venlo

Geplaatst door Scooter Venlo PRO , lid sinds 5 maanden geleden

5 Reacties

Highway PRO, 5 maanden geleden

opnieuw inleren?

Scooter Venlo PRO, 5 maanden geleden

dit is niet mogelijk omdat auto geen signaal ziet/ontvangt (al geprobeerd)

Highway PRO, 5 maanden geleden

Was een idee. Kun je in data iets zien dat hij iets ontvangt? Heb het laatst met een ducato gehad. Ik wist niet of mijn afstandsbediening werkte. Hoe heb je de an gecontroleerd?

Scooter Venlo PRO, 5 maanden geleden

met de sleutel inleren (met de zed-full) wilt die het signaal van de sleutel niet pakken (denk zelf een ontvanger in de auto maar weet niet waar deze zit). De ab heb ik gecontroleerd met een frequentie ontvanger deze pakte namelijk wel een signaal van de ab (weet daarom dat deze het doet)

Highway PRO, 5 maanden geleden

Ok, dat laatste had ik gehoord met bandenspanning sensoren inlezen kunt testen. Dat kan ik wel dus zal eens uitzoeken of dat met de sleutel ook gaat. Heb jij een losse ab of aan de sleutel? Bij fiat kunnen ze dat toch wel vertellen waar de module zit Ik zou zeggen bij de binnen verlichting.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.