Fiat fiat brava: controlelampje inspuit gaat branden

Bouwjaar: 1998

Ik heb een Fiat Brava op benzine, na een aantal km's gereden te hebben gaat het controlelampje van de (injector??) branden op het dashboard. Je kan er gewoon mee rijden maar hij loopt dan volgens mij niet meer op 4 cylinders en hij stottert dan een beetje.

Ca. 3 mnd geleden is er een ruilkop op gegaan ivm. gebroken distributie. Misschien een sensor o.i.d. verkeerd aangesloten?

Hoop dat er iemand is die mij kan helpen.

vincent11790

Geplaatst door vincent11790 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Brava? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

hans4026 (0), 19 jaar geleden

haal eens een blikje injectie cleaner .

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

Laat het storingsgeheugen uitlezen,niet mee door blijven rijden als hij werkelijk niet op alle cilinders loopt zoals jij denkt dan kan het een katalysator kosten.

Hans

vincent11790 (0), 19 jaar geleden

Bedankt voor de reacties, het blijkt in de sleutel te zitten (zgn garagesleutel), gebruik nu de normale sleutel en geen problemen meer.

klopstra (0) PRO, 18 jaar geleden

Zat in de sleutel?? Vind ik beetje vreemd dat injectie lampje gaat branden en niet het code lampje.Auto kan er sowieso niet omgaan stotteren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Brava of stel zelf een nieuwe vraag.