Fiat Ducato: controlelampje van dynamo werkt niet

Bouwjaar: 1999

controle lampje van dynamo magnetie mirreli gaat niet branden als je het contact aan zet, als je de motor start gaat hij 14 volt laden dat doet hij wel goed de dynamo word wel bekrachtigd. het lampje is ook goed,hoe lossen we dat problem op. er is nog wel een losse draad bij de dynamo maar ik zie geen aansluiting op de dynamo. wie heeft de oplossing !!!!!!!

jacob

Geplaatst door jacob (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Ducato? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stefan84 (0), 17 jaar geleden

jacob

die losse draad wat je hangen ziet,is n.l. van je lampje op je dashbord,deze moet op de dynamo aangesloten worden,zonder deze draad laad hij ook bij maar zie je niet op je dashbord wanneer deze niet meer zou bijladen!naast de dikke + kabel zit normaal dat kleine draadje aangesloten.

Stefan

jacob (0), 17 jaar geleden

dus de daad die er nu op zit is een verkeerde draad of kunnen ze er ook samen opgezet worden,kan ik zien welke er orgineel op moet. b.v.d jaap

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

die draad moet op de aansluiting, die met D+ gemarkeerd is.

Groeten Marcel

stefan84 (0), 17 jaar geleden

is het probleem inmiddels verholpen ?

Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Ducato of stel zelf een nieuwe vraag.