Fiat Punto: Draagarm achter

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Hallo,

de draagarm van een punto is stuk en moet worden vervangen. Wat zijn hier ongeveer de kosten van en hoe lang zijn ze er mee bezig om deze te vervangen?

mvg

Askie

Geplaatst door Askie (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

richard prins (0), 15 jaar geleden

hallo

ik heb vorige week bij mijn vriendins punto 1995, de draagarm vervangen, voor het 1st in mijn leven haha... het was te doen, bouten zaten wel heel strak en ff goed kijken wat je los moeten en weer terug moet, alleen de veer van de schokbreker goed in de gaten houden want daar staat flink spanning op maar is gelukt! was 85 euri kwijt en was toen helemaal klaar..4 uur rustig mee bezig geweest maar als alles een beetje makkelijk los gaat en snapt 2 uur... succes

mvg richard

jeroenmonteyne (0) PRO, 15 jaar geleden

Even om je prijsindicatie naar Niels toe te verduidelijken, voor die €85 heb dan een occasie gekocht? Of een revisieset en de oude hersteld? Want voor €85 koop je volgens mij toch geen nieuwe draagarm.

Frank3158 (0), 15 jaar geleden

Ze zijn voor die prijs wel nieuw te koop, niet bij de dealer uiteraard.
revisiesetje kost hooguit de helft.

Askie (0), 15 jaar geleden

Bedankt voor de info.

richard prins (0), 15 jaar geleden

idd heb hem bestelt bij schaftenaar automaterialen in zwolle en ff om korting gevraagd! de volgende dag lag ie klaar daar en kon ik beginnen!
succes!
mvg richard

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.