Fiat Marea: fiat merea 2.4 tds 1998

Bouwjaar: 1998

Het probleem is dat als je rijd op de snelweg en je rijd continue 120 a 140 en je wil in halen of door acceleren dat je vermogen weg valt.
lucht massa meter is het niet is al vervangen.
als je dan het contact uitzet en dan weer aan heb je wel vermogen.( tijdens het rijden)
we hebben dit al uitgelezen maar komt weinig naar buiten eerst zat er een aansturings fout in de ecu unit en dit hebben we ook al laten maken.eindtrappen vervangen, moet deze computer opnieuw ingeleerd worden??
wij zelf denken aan de wastegate op de turbo deze moet een druk opbouwen van 1 bar en dan gaat de klep open dit hebben we als eens geprobeerd door er zelf druk op te zetten en ging pas open bij 1,5 bar dit is te hoog ( dat weten we wel, maar wat doe je er tegen )( ook dit mocht het niet zijn want we hebben inmiddels ook al de turbo vervangen.)
auto heeft wel even stil gestaan plus minus 1,5 jaar.
komt dit probleem iemand bekent voor en wil je dan contact met ons opnemen of een mailtje achter laten.
B.V.D.

anoniem-1573996169

Geplaatst door anoniem-1573996169 (0) , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

PL (0), 18 jaar geleden

Ja het klikt bekend maar het was toen wel de wastegate. Als het vermogen wegviel en de koppeling werd 10 seconden ingetrapt zonder gas dan was het weer over. Dit is na wat spuiten met kruipolie na een halve week weer over gegaan.

joep5513 (0) PRO, 18 jaar geleden

Nog een keer uitlezen, kan de pierburgklep (aansturing van egr) zijn, deze zit tegen het schutbord.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Marea of stel zelf een nieuwe vraag.