Fiat Cinquecento: Gas geven

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: Geen idee

Als mijn auto lange tijd heeft stilgestaan (een aantal uren) en ik wil dan wegrijden, is er geen probleem. Als ik mijn auto voor korte tijd parkeer (bijvoorbeeld een half uur) en ik wil dan weer wegrijden dan geeft hij geen gas terwijl ik het gaspedaal intrap. Ik moet hem dan eerst loslaten en opnieuw proberen. Het voelt net alsof er geen gastoevoer is. Als ik het gaspedaal ingetrapt houd, stottert mijn auto. Dan moet ik hem loslaten. Pas als ik het een paar keer geprobeerd heb, is het net alsof er ineens een straal gas komt. Dan schiet ik in één keer vooruit en is het probleem opgelost. Ik heb dit iedere keer als ik weg moet rijden en ik kort daarvoor al in mijn auto heb gereden. Wie weet wat er aan de hand is?

leonietje2906

Geplaatst door leonietje2906 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Cinquecento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (30) PRO, 17 jaar geleden

leonie lijkt me verstandig om tebeginnen met het laten uitlezen van het storinggeheugen.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Cinquecento of stel zelf een nieuwe vraag.