Fiat Cinquecento: gebrokken distributieriem fiat cinquecento

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

ik heb een fiat van een goede kennis staan de koppakking heeft hij laten vervangen toen is met starten de distributieriem gebroken.
de waterpomp is ook lek. heeft het nog nut om dat allemaal te repareren is dat veel werk is de afstelling niet vergaan van de kleppen en de motor.
het is een fiat cinquecento sporting 1.1

hein waaijenberg

Geplaatst door hein waaijenberg (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Cinquecento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

thei11316 (0), 12 jaar geleden

Dacht dat bij die motoren de kleppen de zuigers niet raken,dus nieuw waterpomp en distibutieriem met loop en spanrol en hij kan er weer jaren tegen.

Maar als de kop er af is geweest is het een normale gang van zaken dat de disriemm met loop en spanrol ook meteen vervangen wordt juist om deze ellende die je er nu mee hebt te voorkomen,bij een ader type motor had je dus wel kromme kleppen gehad.

hein waaijenberg (0) PRO, 12 jaar geleden

moet ik de motor afstelling ook nog controleren dan? wat zijn de afstelgegevens?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Cinquecento of stel zelf een nieuwe vraag.