Fiat Punto : geen sportief geluid door vervanging door sportdemper

hallo deze vraag had ik al eerder gesteld maar is helaas door de site beheerder verwijderd waarschijnlijk door opmerkingen van mede problemcar gebruikers!!!

maar goed het ging erom dat ik mijn einddemper had vervangen door een zo genaamde dtm sportdemper en dat ik niet echt tevreden was over het geluid. Kan me nog herinneren dat iemand dacht jeroen met punto turbo een goede oplossing had maar dat wilde ik nalezen vandaag maar de advertentie is weg, dus hierbij wil ik de forum weer openen.
Iemand nog sugesties

hus104

Geplaatst door hus104 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Ha die Hus, ja trieste zaak dat het soms moet. Maar jouw probleem, Vind je dat de demper te weinig of een verkeerd geluid geluid geeft? In de auto kun je het trouwens slecht beoordelen. Laat eens een ander in jouw auto rijden en luister dan nog eens, groet,

Sytze

hus104 (0), 17 jaar geleden

hey sytze, dat heb ik gedaan maar is echt geen verschil te horen alleen bij hoge toeren dan hoor je hem wat 'ratelen'. Overigens is het een 1.9 jtd motor

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Hus, bij diesels is het verschil met zo'n demper ook kleiner dan bij een benzine uitvoering. Ik ben bang dat je met een diesel nooit dat echte sportsoundje krijgt dat je verwacht had. En het systeem te ontdoen van de dempers geeft alleen maar een boel lawaai, en zeker geen mooie sound.

Sytze

hus104 (0), 17 jaar geleden

ok bedankt voor de info allemaal

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Graag gedaan!

Sytze

Punto (0), 17 jaar geleden

Hey alles weg ? hahaha.

Het was allemaal goed bedoeld hoor.. (Santa,no hard feelings)

@ Hus,hou ons op de hoogte zou ik zeggen ;-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.