Fiat Marea : Geen vermogen

Goedemorgen..
Ik heb hier een Fiat Marea weekend 2.4 TD die niet van zn plek wil. Met uitlezen kwam alleen luchtmassameter naar voren. Na deze vervangen te hebben geen verschil. Als de motor koud is wil ie helemaal niet op gas reageren. Warm alleen vanaf 2500 rpm. Het is een oud type lmm, dus niet met hittefilm. Gaarne wat suggesties.

Bij voorbaat Dank.

Dennis B2162

Geplaatst door Dennis B2162 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

joep5513 (0) PRO, 17 jaar geleden

heb je de luchtinlaat incl. filter al gecontroleerd?

Tec11279 (0), 17 jaar geleden

Ik heb wel eens gehad dat de EGR-klep zo vervuild was dat deze open bleef staan. De ECU geeft dan de debietmeter de schuld, die meet namelijk te weinig luchtstroom. Kan wel kloppen natuurlijk, want in principe is een EGR niets anders dan een (vervuilde) luchtlekkage na deze debietmeter.

dutchmadonna (0), 17 jaar geleden

Heb je ook gereset want volgens mij moet dat ook na vervanging lmm. De ECU geloof ik.
Maar aangezien je een proffesional bent heb je dat natuurlijk wel gedaan. Maar gezien de datum moet het euvel toch allang zijn opgelost? Wat was er uiteindelijk aan de hand??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Marea of stel zelf een nieuwe vraag.