Fiat Seicento: Het inbouwen van afstandsbediening lukt niet

Bouwjaar: 1999

Hallo mensen hier op problemcar,
ik ben bezig met het inbouwen van een afstandsbediening voor een fiat seicento, hiervoor heb ik een pakketje gekocht. hier zat echter alleen geen schema bij over hoe ik deze moet inbouwen. ik wilde aan iemand hier vragen of die misschien een stroomschema heeft liggen voor een fiat seicento, of dat iemand weet hoe ik eraan kan komen. ik ben al bij de dealer geweest, maar die wil het niet geven??? Alvast bedankt allemaal...

maikel6833

Geplaatst door maikel6833 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Seicento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Safrane10698 (0), 18 jaar geleden

Als je een beetje handig bent kan je misschien beginnen met nagaan waar de schakeling gemaakt word. Ik ken de fiat ook niet goed, maar er is wel een test maniertje. Is wel onprofesioneel,maar werkt. Maak een draad aan de plus, en pel die tot je een koperdraadje over hebt (1cm lang ongeveer) en ga dan de draden af waarvan je denkt dat die schakelen. En gebeurt ern niks moet je ook nog het zelfde doen met een negatieve. Als het lukt weet je gelijk of hij + of - geschakeld is. En de bedoeling van het koperdraadje is dat bij kortsluiting dat ie doorbrandt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Seicento of stel zelf een nieuwe vraag.