Fiat Punto: hoofdsteun verwijderen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Ik heb een Punto 60 Selecta van 22 juli 1999. De steunen zijn verstelbaar door aan de steun te trekken. Het boekje zegt "zet de steunen in de hoogste stand druk het knopje aan de zijkant van de steunen in en trek de steunen uit de rugleuning". Maar helaas er zit(ten) geen knopje(s). Zit er bij mij ook een haarspeld aan de binnenkant?

ajs

Geplaatst door ajs (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1590) PRO, 9 jaar geleden

In de plastic houder waar de metalen pen doorheen schuift , daar zit ook geen schuifje die je in moet drukken ?

ajs (0), 9 jaar geleden

Ik kan geen schuifje ontdekken zal een foto proberen toe te voegen

ajs (0), 9 jaar geleden

De hoofdsteun verwijderen door het plastic afdekplaatje onder de hoofdsteun zelf los te schroeven en vervolgens de bekleding van de hoofdsteun meer dan 50% los te maken van het nu zichtbare frame (nieten). Nu kan het kussen deel van het frame af worden geschoven. Vervolgens kan het frame losgenomen worden van de geleiders door de haarpinnen te verwijderen. Nu zijn alleen nog de vertikale geleiders boven de stoel over en kan de stoelhoes worden aangebracht. Daarna alles weer monteren.

Er zijn bij deze hoofdsteun dus geen metalen pennen. Het is een frame dat over de zichtbare kunststofgeleiders beweegt. Kaleido 1 nog bedankt voor je reactie.

kaleido 1 (1590) PRO, 9 jaar geleden

bedankt voor de feedback , en prettige feestdagen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.