Fiat Coupe 2.0 I.E.: Injectie Lampje

Bouwjaar: 1995

Hallo,

Als de motor koud is, geeft hij af en toe een schokje en gaat het injectie-lampje branden. Zodra de olie-temperatuurmeter boven de 50 graden aangeeft is dit probleem verdwenen. Er is al injectie-reiniger gebruikt van Wynns(twee keer) maar bood geen oplossing. Hij draait stationair een iets verhoogd, beetje onstabiel toerental 1000-1100 toeren.
Wie weet wat dit zou kunnen zijn.

groetjes, Nico

ncdebest

Geplaatst door ncdebest (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Coupe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ncdebest (0), 18 jaar geleden

Dit heb ik gedaan. Hij doet dit nu wel minder vaak, maar het lampje gaat nog steeds branden.

ncdebest (0), 18 jaar geleden

Ben bij de dealer geweest, maar deze kan geen probleem meten. Dit zou komen omdat het lampje na een paar seconden weer uitgaat en daarom meldt de computer geen foutmelding. Ik zou moeten terugkomen wanneer dit lampje niet meer uitgaat. Heeft iemand een andere suggestie?

anoniem-1573996169 (0), 18 jaar geleden

gas klep huis vervuild schoonmaken met remreineger
iets wat ook kan zijn is een stappen motor die regelt het toerental alleen weet ik niet zeker of fiat dat ook een stappen motor noemt, maar wel vreemd dat die injectie lampje brand

oldford (0) PRO, 18 jaar geleden

Auto koud uitlezen. Motor starten met uitleesapparatuur aangesloten. Op fouten letten maar ook op koelvloeistoftemperatuur. Ik denk dat het de laatste is.

ncdebest (0), 18 jaar geleden

Ik ben wederom naar de dealer geweest (een andere voor second opinion), deze kwam erachter dat de thermostaat kapot is, deze wordt aanstaande maandag vervangen, we zullen zien of dit het probleem oplost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Coupe of stel zelf een nieuwe vraag.