Fiat Bravo 2008: Interieur ventilator

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 192B2000, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 66

Goedemiddag, onderweg naar ons vakantieadres is de ventilator van het interieur er ineens mee opgehouden, heel af en toe ging hij nog even aan maar nu lijkt hij vast te zitten is er iemand bekend met dit probleem?
Ik hoor het graag gr Jur

Jur0276

Geplaatst door Jur0276 , lid sinds 4 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Bravo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

harry4203 PRO, 4 maanden geleden

Wat wil je weten dan? bij iedere auto gaat er wel eens een kachelmotor defect. Openmaken en kijken/meten wat er defect is.

Jur0276, 4 maanden geleden

Ik hoor hem aanlopen en het is dus niet helemaal defect, las dat je anders het hele dashboard eruit moet halen om erbij te komen. Vandaar mijn vraag. En jij zegt gewoon openmaken? Waar en wat moet ik er dan uithalen?

rwj, 4 maanden geleden

Heb hetzelfde probleem gehad . Dashboardkast rechts eruit , dan zit de aanjagermotor daar rechtsonder . Koolborstels waren op en collector vervuild . Bij electrohandel passende koolborstels gekocht en collector met schuurpapiertje opgezuiverd en hij deed het weer . Je kan er natuurlijk ook een nieuwe of goede gebruikte inzetten . Succes .
Groetjes Ruud .

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Of er zit gewoon rommel in , dan helpt schoon maken al.
Dus er uit halen en kijken wat van toepassing is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Bravo of stel zelf een nieuwe vraag.