Fiat Palio: kachel ventilator

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1700

de ventilator van de kachel blijft op standje 3 draaien en is niet meer te regelen, als ik de schuif op 0 zet gaat wel de verichting rond de schuifjes uit, maar de ventilator blijft op max draaien, ik heb de schuifregelaar er al uit gehaald en schoon gemaakt maar heeft niks geholpen, de stekker er achter past ook maar op 1 manier . (iemand opperde dat de aarde verkeerd zat)

palio

Geplaatst door palio (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Palio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (30) PRO, 14 jaar geleden

kijk eens bij de kachel motor of daar een weerstand bij zit.
het zou kunnen als hij die heeft dat deze stuk is.

groetjes jan.

jan T (30) PRO, 14 jaar geleden

kijk eens bij de kachel motor of daar een weerstand bij zit.
het zou kunnen als hij die heeft dat deze stuk is.

groetjes jan.

thei11316 (0), 14 jaar geleden

[quote=palio]de ventilator van de kachel blijft op standje 3 draaien en is niet meer te regelen, als ik de schuif op 0 zet gaat wel de verichting rond de schuifjes uit, maar de ventilator blijft op max draaien, ik heb de schuifregelaar er al uit gehaald en schoon gemaakt maar heeft niks geholpen, de stekker er achter past ook maar op 1 manier . (iemand opperde dat de aarde verkeerd zat)[/quote]
De Palio heeft geen schuifregelaar maar een draaiknop en 4 snelheden en een nul,dus wat heb je nu werkelijk los gehaald?

Maar idd wat Jan T opperde is het probleem als de weerstandbank doorgebrand is dan doet de ventilator of helemaal niets of alleen in de hoogste snelheid en is ook het meest voorkomende probleem bij de kachelventilatioren van Fiat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Palio of stel zelf een nieuwe vraag.