Fiat Palio: Verlichting

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1700

De Koplampen Van Mij Palio Schijnen 5 Mtr. In Een Stip Op De Weg Voor De Auto, Het Verstellen In De Auto Gaan Ze Alleen Verder Naar Beneden, Hoe Krijg Ik Weer Een Normaal Licht Beeld? (ps. De Lampen Zitten Er Goed In) Bvd, Jan

palio

Geplaatst door palio (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Palio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

thei11316 (0), 14 jaar geleden

In de brug waar ook je motorkapslot in zit.......zitten boven de uiteindes van je koplampen 2 gaten per lamp.......één boven de stelmotor en één aan de andere kant.....hier zie je een zeskant in zitten(inbus,dacht 6 mm) en daar stel je de koplamhoogte en de hoek mee af.
De stelknop op je dashbord werkt als volgt.....draai je deze omhoog ,dan moeten ook de lampen verder van de auto af schijnen....werkt dit niet dan moet je de stelmotoren weer opnieuw in de lampunit monteren....die zijn er dan om de een of andere reden uitgeweest en verkeerd gemonteerd geworden.

palio (0), 14 jaar geleden

oke, dat zal ik proberen bedankt,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Palio of stel zelf een nieuwe vraag.