Fiat Panda 2015: Kilometerstand blijft knipperen en aantal storingsmeldingen

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Motorcode: 169A4000, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 51

Goededag,
Mijn Fiat Panda is gisteren geweest voor de Apk. Nu heb ik ineens dat de kilometerstand knippert, af en toe melding airbag defect, melding parkeerhulp niet beschikbaar. Ben vandaag terug geweest naar de garage die hebben uitgelezen. Ze dachten dat accu het probleem was, die is gelijk vervangen. Probleem helaas niet opgelost. Na wat zoeken kwamen erachter dat de veiligheidsgordel van de passagiers kant blijft aangeven dat deze vast zit terwijl dit niet zo is. Nu hebben ze de gordel wel vast gedaan en konden ze Airbag storing resetten. Alleen zo gauw die los gaat of iets beweegt is de melding er weer. Melding blijft ook niet hele tijd branden maar komt wel elke keer terug. Ook blijft de kilometerstand knipperen na resetten.
Heb de storingen ook uit laten lezen bij Fiat dealer die geven aan dat blue en me module stuk is. Ga komende week op vakantie en daarna weer terug naar 1e de garage om dit verder uit te zoeken.
Heeft iemand ideeën wat het kan zijn? Of zijn het toch losse problemen.

Stefanieheikoop

Geplaatst door Stefanieheikoop , lid sinds 1 maand geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Gebeurt ook als de accu zijn beste tijd heeft gehad.

Ehombie PRO, 1 maand geleden

obv jouw info losse problemen denk ik.
vermoed een kabelbreuk of een defect in een van de gordel onderdelen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Panda of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.