Fiat punto gt turbo: motor houdt in

Bouwjaar: 1996

na het vervangen van mijn voorpijp is het begonnen,ze houdt in vanaf het moment dat de turbo moet oppakken en dan is het net als ze 1cilinder mist.
dit heb ik al allemaal geprobeerd:
computer gewisseld+ gereset
injectoren
lamdasonde
luchtmassameter
dis onsteking+ onstekings versterker
dump valve
gasklep sensor
bougies
wastegate drukregelaar
wie o wie ken mij verder helpen
MVG erwin

puntogt

Geplaatst door puntogt (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 18 jaar geleden

Is de voorpijp wel geheel gasdicht? Valse lucht hier veroorzaakt rare waardes op lambdasonde en de gevolgen zijn slecht lopen etc.

puntogt (0), 18 jaar geleden

mijn voorpijp is helemaal dicht,deze had ik vervangen omdat de ouwe stuk was.Ben egt een beetje radeloos ben,al een week aan't zoeken en ik heb de ls nagemeten is volgens de meet waardes nog goed

jansen48 (0), 18 jaar geleden

Wij hebben een gelijk probleem gehad met een Cinquecento turbo, dit kwam niet door het vervangen van de voorpijp, maar de auto hield ook in als de turbo in bedrijf kwam, zelfs de Fiat dealer kon het probleem niet vinden.
Maar er is wel een firma die dat kan, en dat is MCC in Veghel, deze mensen hadden het probleem binnen een dag opgelost, het is de moeite waard om eens te bellen, misschien is het een kleinigheid.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.