Fiat Ducato 2003: Mysterieuze losse kabel

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Ik heb de cockpit gestript o.a. omdat het rubber kapot was en alles enorm vuil. Ik ben van plan dit te vervangen (als iemand tips hiervoor heeft hoor ik het graag). Ik kwam links voor een zwarte kabel tegen met een los einde en vraag mij af of iemand weet waar die voor is, en of hij ergens naar toe/aan vast moet. De kabel komt vanuit het dashboard links voor en gaat het gat in naast de handrem. In het gat waar de kabel uit komt zie ik geen aansluiting waar hij eventueel aan heeft gezeten. Aan de bijrijders kant zit dezelfde soort kabel wel vast zoals te zien op de tweede foto. Kan iemand mij verder helpen?

Anne K

Geplaatst door Anne K , lid sinds 6 maanden geleden

6 Reacties

kaleido 1 PRO, 6 maanden geleden

Niet alle kabels zitten altijd aangesloten in een auto , waar zit andere/zelfde kabel aan vast , we zien geen foto , plaatsen gaat via you tube.

Anne K, 6 maanden geleden

Foto 1

Anne K, 6 maanden geleden

Bedankt voor het antwoord. Ik ga proberen de foto's te uploaden. De kabel zit samen met de kabel die naar de handrem gaat.

Ik wist niet dat er ook losse uiteindes in auto's zaten, goed om te weten. Ik wil zeker weten dat ik niks los getrokken heb voor ik isoleer en een nieuwe vloer erin leg.

Anne K, 6 maanden geleden

Hopelijk lukt het nu om foto 1 te plaatsen:

Hans4040 PRO, 6 maanden geleden

Als je een foto plaatst moet daar ook wat tekst bij staan; bv Foto
alleen de foto kan niet.
Klik op Afbeelding(en) toevoegen en volg de instructies.
Er komt ook te staan "het body veld is verplicht"

Highway PRO, 6 maanden geleden

Als plaatsen niet lukt is het bestand te groot. Foto iets kleiner maken/

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Ducato of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.