Fiat Stilo: Naam track van audio-cd

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Als ik nu een audio-cd in mijn standaard Stilo cd-speler doe, dan zie ik alleen track1, track2 enzovoort verschijnen.

Volgens mij moet het mogelijk zijn om ook de naam van de artiest/het betreffende nummer op de display te krijgen.
- kan dit instellen op de cd-speler (bij radio-uitzendingen zie ik wel de naam verschijnen op de display)
- moet ik de cd in een ander formaat branden (voor de techneuten: nu is extensie .cda, maar .wav, .ogg, .mp3 is beter?)?
- moet ik de id3-tag aanpassen?

marco_sire

Geplaatst door marco_sire (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Stilo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jschijvens (0), 16 jaar geleden

het ligt niet aan je radio, maar dat wist je waarschijnlijk al wel. Belangrijker om te weten is het volgende: wat voor programma gebruik je om je cd's te branden? Ondersteunt dit programma de mogelijkheid om je nummers een naam te geven? En de brander. Wat voor brander is het? Ondersteunt de brander deze functie wel? Op een recent systeem moet het geen probleem zijn om je mp3's bijvoorbeeld, een naam te geven. Deze naam komt dan op je display te staan. Maar, en daar komt het, je brander/brandprogramma moet dit wel ondersteunen. Anders krijg je wat je al beschrijft. Namelijk track 1, track 2 etc. Er zijn programma's te vinden op internet die deze functie ondersteunen. Mocht je meer vragen hebben, dan help ik je graag verder. Eerst even duidelijk krijgen wat voor programma's je gebruikt, en wat meer systeemgegevens a.u.b.

marco_sire (0), 16 jaar geleden

[quote=jschijvens]het ligt niet aan je radio, maar dat wist je waarschijnlijk al wel. Belangrijker om te weten is het volgende: wat voor programma gebruik je om je cd's te branden? Ondersteunt dit programma de mogelijkheid om je nummers een naam te geven? En de brander. Wat voor brander is het? Ondersteunt de brander deze functie wel? Op een recent systeem moet het geen probleem zijn om je mp3's bijvoorbeeld, een naam te geven. Deze naam komt dan op je display te staan. Maar, en daar komt het, je brander/brandprogramma moet dit wel ondersteunen. Anders krijg je wat je al beschrijft. Namelijk track 1, track 2 etc. Er zijn programma's te vinden op internet die deze functie ondersteunen. Mocht je meer vragen hebben, dan help ik je graag verder. Eerst even duidelijk krijgen wat voor programma's je gebruikt, en wat meer systeemgegevens a.u.b.[/quote]
hoi

bedankt voor je medewerking.

ik gebruik nero om te branden. ik heb zowel ogg, wav, wma, mp3 als cda geprobeerd. me cd-speler in mijn auto slikt alles maar er blijft track1, track3 en\zovoort staan.

voor het wijzigen van id3-gegevens heb ik id3tag gebruikt, maar dit lost niet veel op. heb jij nog andere ideeen? ook heb ik nog wat naam-gegevens in nero veranderd maar dit gaf ook geen resultaat.

jschijvens (0), 16 jaar geleden

Je hebt iig je best gedaan! Mijn ervaring met Nero is goed, maar ook mij lukt het niet om gegevens toe te voegen. In Nero niet tenminste.
Ik krijg dan ook een foutmelding in Nero. Als ik iets tegenkom wat het wel oplost, dan laat ik het je zo snel mogelijk weten!

Johan

Marcel D (0), 16 jaar geleden

Audio CD's (met extensie .CDA) hebben niet de mogelijkheid om deze tekst weer te geven. MP3 is een geheel andere type codering en kent deze mogelikheid dus wel. In een ander formaat branden zal je CD speler niet kunnen lezen, het is nu eenmaal geen PC-tje.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Stilo of stel zelf een nieuwe vraag.