Fiat Bravo: navigatie

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 14tjet

Bij het inschakelen van mijn navigatie Blue&me veranderd mijn schermpje midden in het dashbord niet hoor wel de stem maar kan er verder niets mee. Wie weet een oplossing?

harnak

Geplaatst door harnak (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Bravo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

harnak (0), 11 jaar geleden

Alle Fiat monteurs skien?

harnak (0), 11 jaar geleden

Terug van weggeweest? Vandaag een paar zekeringen eruit getrokken die volgens boekje voor de nav zouden moeten zijn niet dus!

D1854 (0) PRO, 11 jaar geleden

Volgende zekeringen controleren: 3, 8, 11, 13, 22, 24
Maar volgens mij zal dat niet he probleem zijn, als dit origineel in het dashboard is ingebouwd, laten uitlezen, mss zijn er foutcodes.
Dirk
[url=http://postimage.org/image/lb0jy7szb/][img]http://s7.postimage.org/lb0jy7szb/Bravo....[/img][/url]

harnak (0), 11 jaar geleden

Bedankt voor het meedenken Dirk, zekering 3 en 8 heb ik er uit gehad zal de andere ook nog wel controlere maar het correspondeerd niet helemaal met de beschrijving in het boekje.
en ja is de ingebouwde blue& me nav wil er ook niet te veel in investeren daar de laatste kaartupdate van 2010 is en er geen nieuwe voor komen. Maar hou mijn eigen altyd aanbevolen voor nog meer ideen.

D1854 (0) PRO, 11 jaar geleden

uitlezen kan ook een oplossing bieden.
Dirk

harnak (0), 11 jaar geleden

Van de morgen deed hij het in een keer weer ,gisteren mijn vrouw nog geprobeerd,niets ,bij mij zondag ook niets . Misschien winterslaap gehad maar ja blijft vreemd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Bravo of stel zelf een nieuwe vraag.