Fiat Ducato: Oliekoeling

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5TDI

De ventilator van de oliekoeling blijft constant draaien. Alleen door de bovenste stekker er uit te trekken stopt de ventilator, bij het terug plaatsen van de stekker ook na een nacht stil gestaan te hebben begint de ventilator direct weer te draaien. Volgens Fiat Bleij te Koblenz tijdens de afgelopen vakantie week, hier zijn we langs gegaan. Lag het aan een onderste stekker die los zou zitten. Euvel was even verholpen maar na ca 200 km weer hetzelfde probleem volgens Monteur Bleij lag het niet aan de relais . Zelf denk ik aan een sensor , waar zit deze sensor , volgens mij is teveel koeling ook niet goed omdat ik denk dat de motor dan niet goed op temperatuur komt en tevens vermogen verliest alhoewel ik hier niets van merk Camper trekt goed Type Hobbycamper 650. Wie heeft zoiets eerder bij de hand gehad en kent de oplossing hiervoor.

ritseltje

Geplaatst door ritseltje (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Ducato? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

alfons262 (0) PRO, 9 jaar geleden

Allebei de gele relias die bij de koelvin zitten vervangen,relias blijven dan plakken.kost niet zoveel en is meestal de oplossing,volgens mij het proberen waard.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Ducato of stel zelf een nieuwe vraag.