Fiat Bravo 2007: onderkant auto raakt grond bij kleine hoogteverschillen normaal?

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 198A1000, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 110

Hi,

Ik heb sinds enkele maanden een fiat bravo uit 2007. Ik woon in amsterdam dus je moet regelmatig de trambaan op als de weg geblokkeerd wordt. Om de trambaan op de te rijden zijn de stoepen speciaal schuin gemaakt. Ik heb met geen enkele auto hier problemen mee gehad. Ik merk echter dat met deze auto ik altijd met de bodemplaat over de weg schaaf als ik dit doe. Zelfde geldt voor lage stoepjes etc.

Voor mijn gevoel ligt de auto niet heel laag op de weg ofzo, is dit normaal voor deze auto of is er iets mis de vering oid?

Ik hoor het graag.

Groet,

Peug207

Geplaatst door Peug207 , lid sinds 4 jaar geleden

1 Reactie

kaleido 1 PRO, 7 maanden geleden

Auto is niet verlaagd ? Fiat is wel wat slap vaak in de vering , punto heeft er ook last van , zou eens langs een garage rijden en in ieder geval je onderstel laten controleren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Bravo of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.