Fiat Panda: radio gaat na 20min pas uit ?????

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

het probleem is als volgt , na uit zetten van contact blijft de radio blijft +/_ 20 min doorspelen gaat dan vervolgens netjes uit,zo nu en dan doet hij het wel goed rara wie heeft een oplossing .

gr marc maas.


ps fabrieks radio

marc1974

Geplaatst door marc1974 (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Panda? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Den John (0) PRO, 12 jaar geleden

ik zou de instellingen van de radio gaan bekijken. ik dacht dat het mogelijk was om deze dingen ion te stellen in een of ander submenu dat die nog een 20 minuten blijft doorspelen nadat het contact uit staat.
vraag me niet welk submenu in de radio maar het zou hierdoor kunnen komen.
dat deze het zo nu en dan wel goed doet zou kunnen komen dat er iemand is die dit kent en het leuk vindt om hier mee te spelen.



grtz

joep5513 (0) PRO, 12 jaar geleden

Zoals mas2011 al schreef, dit is in te stellen. Volgens mij is het zo dat als je de radio aan laat staan met uitzetten contact hij door blijft spelen en dit de volgende keer ook weer doet. Als je de radio uitzet en dus de volgende keer als het contact aanstaat de radio aanzet hij dan niet door blijft spelen met contact afzetten. Probeer maar eens uit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Panda of stel zelf een nieuwe vraag.