Fiat Stilo 2004: Radio gaat niet meer aan

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 843A1000, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 70

Hallo,

Ik heb 2 dagen geleden een Fiat Stilo uit 2004 gekocht.
Helaas gaat de radio daarvan niet meer aan. In eerste instantie ging de radio nog aan en uit soms, maar nu helemaal niet meer. Het betreft niet de originele radio.

Ik heb eens naar de bekabeling gekeken maar heb er helaas geen verstand van.

Hieronder enkele foto's van de bekabeling. Heeft dit wellicht iets te maken met de rode kabel die los zit?

Maxjek95

Geplaatst door Maxjek95 (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Stilo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (300) PRO, 3 jaar geleden

Die losse rode draad moet op het kroonsteentje aan de gele draad.
Het zal wel los gezeten hebben en nu helemaal eruit getrokken...

    Na het maken van dit topic heb ik geprobeerd om inderdaad de losse rode draad op de gele draad in het kroonsteentje aan te sluiten. Helaas werkt dit hierna nog altijd niet. De zekering van de radio ziet er niet doorgebrand uit. Waar kan het dan aan liggen? - Maxjek95 (0), 3 jaar geleden

Maxjek95 (0), 3 jaar geleden

Na het maken van dit topic heb ik geprobeerd om inderdaad de losse rode draad op de gele draad in het kroonsteentje aan te sluiten. Helaas werkt dit hierna nog altijd niet. De zekering van de radio ziet er niet doorgebrand uit. Waar kan het dan aan liggen?

Theo Sparenburg (5), 3 jaar geleden

Even meten of je een geschakelde plus en een constante plus hebt. Zit vermoedelijk ook nog wel een zekering voor je radio in je zekeringkast.



vr.gr. Theo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Stilo of stel zelf een nieuwe vraag.