Fiat Seicento: ramelt in de 1e 3 a 4 versnellingen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 900

Ik heb vandaag een fiat seicento overgenomen en de auto deed het prima. Eerst een proefrit gemaakt en was perfect. Toen nog een kilometer of 50 over binnenwegen en de binnenstad gereden, nog steeds nergens last van. Na ongeveer 100 kilometer op de snelweg te hebben gereden, maakte de auto bij het terugschakelen in de lagere versnellingen ineens een metaalachtig rammelend geluid. Zo snel ik hem uit de versnelling haalde, was er niets meer aan de hand. Na een tijdje stil te hebben gestaan, maakte hij ook minder lawaai en ineens in de 4e helemaal geen lawaai meer. De auto heeft 55.000 gelopen, wat kan dit zijn?

wemmies

Geplaatst door wemmies (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Seicento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Punt (35) PRO, 12 jaar geleden

Kijk of er genoeg olie in de versellingsbak zit . Zo niet controleer de hoes op de linker aandrijfas op een lek onderaan. Succes.

wemmies (0), 12 jaar geleden

Bedankt.

Inderdaad een hoes lek, hoes vervangen en olie erin gedaan. Probleem opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Seicento of stel zelf een nieuwe vraag.