Fiat Panda: richting aanwijzers.

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1100

Als je bv een auto inhaald en je richting aan geeft,gaat de verlichting uit,maar als je even tegen de schakelaar aan komt gaat het weer aan.Ook als je de bocht om gaat. Als je gewoon stilstaat ,en je geeft richting aan naar beide kanten ,is er niks aan de hand. Het lijkt er op dat het in de schakelaar zit,maar wat,of hoe. gr,Henk.

mobiel

Geplaatst door mobiel (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Panda? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Welke verlichting gaat uit ? de normale verlichting of de richtingaanwijzer ?

Als je op de schakelaar tikt en hij gaat dan weer,is er bijna zeker een los of slecht contact daar,controleer en inspecteer de schakelaar eens en spuit deze zonodig in met contact spray.

Gr Stefan

mobiel (0), 14 jaar geleden

Het normale dimlicht gaat uit.Zou het ook aan iets anders kunnen liggen. De glaasjes van de richtingaanwijzers in de spatborden bv,zit zomers nog wel eens kondens in,waardoor mischien slecht kontakt ?. Zal er morgen so wie so nog eens naar kijken,en is het wat makkelijk om de schakelaar er uit of los te halen eventueel, en kun je er goed bij.gr,Henk.

mobiel (0), 14 jaar geleden

Heb de schakelaar ingespoten,en tot nu toe is het euvel verholpen, bedankt gr,Henk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Panda of stel zelf een nieuwe vraag.