Fiat Punto: Start niet benzinelampje blijft knipperen

Bouwjaar: 2000

Goedemiddag
Ik zit met een probleem al 8 weken.
Na dat me punto terug was van diefstal heb ik besloten tweedehabds sloten plus sleutel . Eerst was er een probleem met de benzinepomp die pompte eerst niet. Gelijk vervangen nu wilt me auto niet aanslaan nadat ik het contact aan zet blijft er een gele benzinelampje knipperen en er is een uitroep teken bij gekomen wie helpt me advies ( reparatie tegen vergoeding is mogelijk)

Mvg punto boy

Puntoboy

Geplaatst door Puntoboy (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

thei11316 (0), 8 jaar geleden

Is de start beveiliging(anti diefstal)loop de draden vanaf de antenne welke om het startslot zit na,de draden kunnen soms wel eens los zitten of slecht contact maken,zou ook de sleutel zelf kunnen zijn,dus de reserv sleutel proberen,is dit niet de oplossing dan zul je de compter codevrij moeten laten maken.

Tiguan (0) PRO, 8 jaar geleden

Bij de sloten set zat ook de BSI erbij (zekeringkast)?

Puntoboy (0), 8 jaar geleden

@tiguan @thei11316 de sleutel is via eeprom chipdata naar transponder gekopieerd door shoefix in alkmaar . de punto vonkt niet . enigr suggesties? Of is er iemand die tegen betaling mijn punto weer rijdend krijgt

Mvg

Puntoboy (0), 8 jaar geleden

Hij staat bij de fiat dealer hun weten het ook niet echt

Tiguan (0) PRO, 8 jaar geleden

Stuur me een mail@, dan kan ik even kijken wat ik voor je kan doen.

Mvgr

thei11316 (0), 8 jaar geleden

[quote=Puntoboy]@tiguan @thei11316 de sleutel is via eeprom chipdata naar transponder gekopieerd door shoefix in alkmaar . de punto vonkt niet . enigr suggesties? Of is er iemand die tegen betaling mijn punto weer rijdend krijgt

Mvg[/quote]

Prima,maar als de draden van de antenne (zwarte ring) welke om je contacslot zit kapot is of er zit een draad los dan kun je starten tot je een ons weegt,het oranje lampje zegt ook al dat de code niet vrijgegeven wordt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.