Fiat Cinquecento: start onderbreker( fiat Cinquecento) lampje van CODE sleutel

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 0.9

Hallo

Het gevolg is dat mijn startmotor het wel doet, maar de auto slaat niet aan. Op dashbord brandt niet het lampje van CODE sleutel. Deze gaat echter niet meer aan. Ik heb geprobeerd om aan te duwen, aan te slepen en tweede accu, maar dit alles werkt niet. Verder heb ik geprobeerd om een "noodstart" uit te voeren met de bijbehorende codes. die noodcode met het intrappen van het gaspedaal gedurende een aantal keer Ook dit werkt niet!
Ik beschik over mastersleutel rood 2blauwe en 1 zwarte sleutel.
als ik de computer er zelf even uitschroeven en ander computer van ander fiat cinquecento vervangen dan dit gaat op te lossen .
Graag hoor ik een reactie van jullie.

Groeten
iraj

iraj

Geplaatst door iraj (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Cinquecento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

thei11316 (0), 13 jaar geleden

Van die ander Fiat zul je dan de sleutel van die auto in de antennering van de sleutelcode moeten houden,(met jou eigen sleutel start die daar ook niet mee op de normale manier)en dan met de orginele sleutel starten via het contactslot.
Maar loop de draden van de antennering die om je contactslot heen zit even na,meestal is het een losse draad of een geoxideerde stekkervebinding die er voor zorgt dat de sleutelcode niet meer herkent wordt.
Soms is de antennering onderbroken en zul je er een nieuwe of één van een sloper in moeten zetten,deze is met een multimeter zelf door te meten.

iraj (0), 13 jaar geleden

bedank voor u reactie
na de control van draden heb ik op nieuw met sleutel starten het contactslot gezet en deza keer de het lampje van CODE brand wel en auto start wel met all sleutelen maar motor gaat niet aan.
ik weet het niet met welke sleutel zal ik in de antennering van de sleutelcode moeten houden,mastersleutel rood blauwe en zwarte en met welke sleutel starten?
iraj
gr

thei11316 (0), 13 jaar geleden

De Blauwe in de antennering,de Rode heb je alleen nodig als je nieuwe sleutels moet inleren in de ECU

iraj (0), 13 jaar geleden

thei11316
als de heel sleutel met antennering van ander fiat (tweedehands) vervangen dan CODE herkent wordt door camputer .
gr

thei11316 (0), 13 jaar geleden

Ja klopt,lees ook je email.

iraj (0), 13 jaar geleden

Hallo
Ik heb een computer(ECU)+ heel sleuten + een rood+een blauw sleutel+ antennering voor 80 euro en gemonteren zelf.
de problem opgelost.
Heel bedank voor alle tips.
GR
iraj

thei11316 (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor je feedback

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Cinquecento of stel zelf een nieuwe vraag.