Fiat Seicento: start probleem

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine

hallo , ik heb al langere tijd het probleem dat mijn auto heel af en toe niet wil starten , ik heb al 2 nieuwe accus geprobeerd maar helpt niet , mijn garage bedrijf wil hem het liefst inruilen omdat ze er volgens hun niet uitkomen,(dit vind ik ietwat raar wat moeten hun dan met zo'n auto),hun laatste suggestie was de dynamo maar daar hangt meteen een prijs van 350 euro aan, wie weet voor mij de oplossing?

avloh

Geplaatst door avloh (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Seicento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Cor1822 (0) PRO, 17 jaar geleden

Zou alleen een nieuwe dynamo in moeten als deze niet laad, of dat er een/meerdere diodes stuk zijn zodat er een lekstroom gaat lopen en de accu leeg loopt.

Omdat je ook niet een gedetaileerde beschrijving geeft van het probleem, accu leeg, geen vonk, startmotor draait wel rond/niet rond etc kan ik er ff niks mee verder

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Seicento of stel zelf een nieuwe vraag.