Fiat Uno: start probleem als motor koud is.

Bouwjaar: 1993

fiat uno 1.1 van december 1993 start niet,telkens als je de ontsteking maar iets verdraaid pakt hij direct aan,maar om deze elke dag te verdraaien heb ik geen zin in iemand die weet wat het probleem met de uno is? ik hoop dat iemand mij meer informatie hier over kan geven.

j4706

Geplaatst door j4706 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Uno? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

j4706 (0), 19 jaar geleden

vandaag weer het zelfde recept,weer verdraaien en start direct,hoe los ik dit op ?

j4706 (0), 19 jaar geleden

jullie raden het al weer het zelfde recept,ontsteking iets verzetten,en hij loopt weer.

j4706 (0), 19 jaar geleden

vandaag weer het zelfde ,is ernou niemand die dit herkend ?

Paulus8636 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik zou eens heel kritisch kijken naar de bedrading naar de ontsteking. Anders kan een abnormale speling in de verdeleras ook gekke verschijnselen geven.
Succes,
Paul

j4706 (0), 19 jaar geleden

paulus dit zal ik eens proberen ,alleen is het toevallig zodra het koud word of als die in de wind staat dan heeft hij dit probleem,zodra ik hem helemaal uit de wind zet [carpoort] dan start hij op den duur wel,groeten jeroen ik zal zien wat dit opleverd.

j4706 (0), 19 jaar geleden

paulus,nogmaals bedankt voor de tip,maar ook hier lag het niet aan,maar inmiddels heb ik het probleem wel gevonden,terwijl hij hier twee keer met dit probleem bij de dealer heeft gestaan konden zij niets vinden,ik ga met dit probleem naar een vestiging van kwik fit en het word wel gevonden bedankt jongens
dus toch niet altijd de dealer,maar jongens voor de volgende keer het was de koudstart sensor die op de carburateur zit.

Paulus8636 (0) PRO, 19 jaar geleden

Bedankt voor het vertellen van de oplossing!
Groeten,
Paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Uno of stel zelf een nieuwe vraag.