Fiat Ducato 2001: STARTPROBLEEM.

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 8140, Motorinhoud (cc): 2800, Vermogen (kw): 90

Contact aan, motoroliedruk lamp en laadstoomlamp branden fel .sleutel doordraaien maar start niet. Binnenverlichting werkt ook niet. Contact uit en de oliedruk lamp en de accu lamp brand zwak. Accu opgeladen ( was nog vol) maar toch. Massa doorgelaten van motor naar accu en ook op de start motor .bijna geen weerstand . 0,03 ohm. Ook de plus gemeten naar startmotor, gewoon 12,9 v.
Wie heeft een oplossing.
Ducato 2.8 idTD 2001 Dercks camper

Peter Derks

Geplaatst door Peter Derks , lid sinds 2 weken geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Ducato? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

harry4203 PRO, 2 weken geleden

Die 12v die je meet zegt me niet zoveel, heb je de voeding en aansturing op de starter gecontroleerd met een lamp? Blijft dan de voeding ook aanwezig tijdens het starten?

Peter Derks, 2 weken geleden

Hallo Harry,
Ik heb geen stuurstroom vanaf het contactslot. Starten rechtstreeks vanaf de accu gaat wel. Maar niet aan of uit via het contactslot. De verlichting en alle andere geschakelde electro werkt ook niet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Ducato of stel zelf een nieuwe vraag.