Fiat 0: Stationair + injectielampje

Bouwjaar: 2006

Ik heb vorige week een fiat Bravo gekocht. Vanaf het begin brand het airbaglampje, maar in een opel uit 88 zit er ook geen een dus dat was geen probleem. Nu heb ik hem een dikke week en heb er nu zo'n 800 km mee gereden en al enkele tijd brand het injectielampje. en sinds gister schommelt hij stationair in toeren en blijft soms hangen rond de 2 of 3000 toeren. Wat is dit? heb inmiddels al 2 flesjes injectiecleaner gebruikt, maar dit scheelt niks.

DJGeMiNi

Geplaatst door DJGeMiNi (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

william dat lampje brandt niet voor niks dit geeft aan dat er een storing aanwezig is dus je moet eerst het systeem laten uitlezen en de storing verhelpen want in dit geval gaat het lampje echt niet uit door die busjes al wordt het injectiesysteem wel mooi gereinigd en dat is zeker tegenwoordig best wel eens nodig zels zo dat we adviseren om ook zonder problemen zo n busje een ker per jaar er in te gooien.

groetjes jan.

DJGeMiNi (0), 17 jaar geleden

Heb ook de accu al losgekoppeld dan reset de computer naar mijn weten. 1 keer heeft het lampje niet gebrand, dat was tijdens een stortbui, heb toen dik 20 km gereden en pas toen hij stationair voor de deur stond te draaien sprong het lamje aan.
Lampje gaat branden als je de auto op contact zet dan verdwijnt het als je dan de motor start duurt het een aantal seconden voor hij opnieuw brand.doordeweeks heb ik geen tijd en afgelopen zaterdag was ik net te laat en was de fiatmonteur al naar huis, dus heb hem nog niet uit kunnen laten lezen.dit is ook niet altijd een service had ik begrepen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat 0 of stel zelf een nieuwe vraag.