Fiat Stilo: stilo day sense??

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

hallo mensen op de boordcomputer van mij auto staat een menu waaronder day sens. Deze kan ik op 1 , 2 of 3 zetten, maar nu komt het
de ene keer is deze optie wel in het menu en de andere keer niet hoe kan dit en als ik hem heb ingesteld dan doet ie het niet tenminste dat is toch voor de optie dat de lampen automatisch aan en uit gaan bij donker deze is dan in te stellen met 1 2 of 3.
m.vr.gr

hus104

Geplaatst door hus104 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Stilo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

timo46 (0), 16 jaar geleden

heb je hem verzet terwijl de wagen stil staat want als de auto begint te bollen dan schakeld de computer bepaalde dingen uit en kan je alleen maar de belangrijke dingen die tijdens het rijden mogen verzet worden beschikbaar zoals bv het uur kan je niet verzetten terwijl je rijd enkel als de auto stilstaat de motor mag wel draaien maar niet rijden is voor de veiligheid he

hus104 (0), 16 jaar geleden

nee helaas timo dit is als de auto stil staat als ie rijdt krijg ik niet een uitgebreide menu alleen als ik stil sta.

jschijvens (0), 16 jaar geleden

het enige wat mij te binnen schiet is het volgende. Is jouw auto uitgerust met automatisch inschakelbare verlichting? Als het gaat schemeren dan gaat de verlichting automatisch aan. Je kunt dan kiezen voor 3 instellingen. De instellingen die je zelf al genoemd hebt. Namelijk 1,2, en 3.
1 staat voor minimum niveau, en 3 voor maximum. De gevoeligheid is dan het hoogst, en bij het minste invallen van de schemer schakelt de verlichting in. Ik hoop dat dit het antwoord is op je vraag.
Houd de volgende pagina in de gaten. Binnenkort zal ook het instructieboekje van de Stilo online zijn:
http://www.fiat-service.nl/instructieboe...

hus104 (0), 16 jaar geleden

ok bedankt heb het trouwens wel eens geprobeerd om te kijken of ie echt aan gaat met schemer maar helaas dit gebeurde niet en het is maar af en toe dat die optie day sense in het menu voorkomt van de boordcomputer.

jschijvens (0), 16 jaar geleden

Tja, dan zit er maar een ding op. Neem contact op met Fiat Nederland. Die kunnen je zo vertellen wat deze functie betekend. Je kunt ze een vraag stellen via de de site www.fiat.nl klik op contact en er verschijnt een scherm waarop je je gegevens kunt invullen.
Veel succes, ik ben overigens als echte Fiat fan/rijder wel benieuwd wat deze functie nu wel betekend!

jschijvens (0), 16 jaar geleden

Je kunt ze trouwens ook bellen via het gratis nummer: 0800-0998880

hus104 (0), 16 jaar geleden

nou het betekend wat jij eerder aangaf maar alleen bij mij werkt het niet en de optie is er niet altijd

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Stilo of stel zelf een nieuwe vraag.