Fiat Ducato Combinato 2016: Stoel. Stuurwiel en cruisecontrol

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Cng, Motorcode: F1CFA401A, Motorinhoud (cc): 3000, Vermogen (kw): 100

Hallo

Nieuw op het forum en ook nieuw met Ducato. Ik ben van plan om een camper te bouwen op basis van een Ducato personen bus. De bus is reeds in bezit en ik ben plannen aan het maken. Er zit een bijrijders bank ik die ik wil vervangen voor een stoel, echter deze zijn schaars. Het is misschien wat overdreven maar ik heb mijn oog laten vallen op een tweede bus die ik als donor kan gebruiken voor de stoel.
Ook zit er cruisecontrol en een multi stuurwiel in. Mijn vraag is, kan ik deze overzetten? Zonder dat het extreem veel werk is.
Van mijn garage begreep ik dat er misschien al cruisecontrol in zit alleen nog geen hendel hiervoor. Of is dit een broodje aap.

Ik hoop dat iemand mij kan helpen met deze vragen

Hamers80

Geplaatst door Hamers80 (0) , lid sinds 2 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Ducato Combinato? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1565) PRO, 2 maanden geleden

De voorbereidingen moeten er in zitten anders heeft het geen zin.
Je kunt kijken of de kabelboom op je wikkelveer uitgebreid is , tevens moeten de desbetreffende modules in te leren zijn dus ook voorbereid.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Ducato Combinato of stel zelf een nieuwe vraag.