Fiat Punto 2007: Storing centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 57

Ik ben sinds donderdag de eigenaar van een Grande Punto 1.4 8v van 2007. Ondanks zijn leeftijd ziet de auto er prima uit, maar ik moet nog wel wat achterstallig onderhoud plegen en enkele probleempjes oplossen. Nu loop ik tegen het volgende probleem aan: Sinds vanmiddag werkt de centrale vergrendeling aan de bestuurderskant opeens niet meer. Met de sleutel kan ik de auto afsluiten, maar zodra ik de afstandsbediening gebruik werkt de vergrendeling niet en knipperen de knipperlichten 9 keer achter elkaar. Ontgrendelen van de auto en de achterklep werken wel gewoon via de afstandsbediening. Een nieuwe batterij heeft niet de oplossing gebracht.

Wie heeft een idee wat het probleem zou kunnen zijn?

Eek361972

Geplaatst door Eek361972 (5) , lid sinds 2 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Plakkie (180), 2 maanden geleden

waarschijnlijk sluitmechanisme versleten.
Heb dit met de GP van mijn zoon ook gehad.

Eek361972 (5), 2 maanden geleden

Dit was er eentje uit de categorie "hoe dom kan je zijn?" Omdat de auto met de rechterzijde praktisch tegen de garagemuur stond, had ik niet in de gaten dat de deur aan de bijrijderskant niet goed dicht zat. Tja, dan werkt dus de centrale vergrendeling ook niet. Weer wat geleerd!!!

Plakkie (180), 2 maanden geleden

Kijk je bent nooit te oud om te leren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.