Fiat Punto: Stuurbekrachtiging

Bouwjaar: 2002

Zo nu en dan wil de stuurbekrachtiging niet mee opstarten. Na een of tweemaal opnieuw starten lukt het meestal wel. Vervelend is het wel, de auto is immers pas 2 jaar oud.

Daarbij heeft de dealer er begin 2004 een nieuwe accu ingezet (hiermee dacht hij het probleem te hebben opgelost). Helaas. Eind september 2004 kwam ik terug van 3 weken vakantie en toen wilde de Fiat Punto Sporting nog maar net aan starten.

De dealer (helaas geen Fiat dealer) heeft aangegeven dat het 'normaal' is na een stilstand van 3 weken de accu traag op gang kan komen. Klopt dit?

Alvast bedankt voor reacties.

RobK10138

Geplaatst door RobK10138 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Salih Actos Power (0), 19 jaar geleden

is mogelijk bij een minder kwaliteit accu, door fiat dealer de computer laten uitlezen.

RobK10138 (0), 19 jaar geleden

Heb contact opgenomen met Fiat dealer. Schijnt wel vaker te gebeuren. Het uitlezen van de computer zou niets uithalen, aldus de dealer. Het is dus een euvel waar ik mee zal moeten leren leven.

autoxpert790 (0) PRO, 19 jaar geleden

wat een onzin, mee moet leren leven? kzou de importeur es bellen of een andere fiat dealer

RobK10138 (0), 19 jaar geleden

Heb inmiddels een uitgebreide test laten uitvoeren door een Fiat-dealer. Deze contstateerde dat er een 38 ampere accu in was gezet door de Renaultgarage. Fiat schrijft voor dat dergelijke auto's tenminste 40 moeten hebben en met airco zelfs nog meer. Er zit nu eentje in van 50 dus hoop dat de problemen tot het verleden behoren. Overigens is dit allemaal prima afgehandeld door het garantiefonds van Renault. De Fiat viel nl. onder de Top Occasion Garantie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.